Prosjektet

En splitter ny bydel

Skjelnan blir en splitter ny bydel, rett nord for Kroken, på fastlandssiden av Tromsø. Her kommer en kombinasjon av eneboliger, rekkehus og leiligheter. Totalt skal ca 700 nye boenheter oppføres, lekeplasser, friområder, stier og parkering. Byggestart er høsten 2020, og det er eneboligene som bygges først.

Naturskjønne Skjelnan

Det er utrolig hvor mye som kan forandre seg på et lite kvarter. Fra å stå midt i Tromsøs vibrerende sentrum kan man befinne seg på naturskjønne Skjelnan. Pusterom, nærhet til havet, enestående solforhold og fantastiske friluftsmuligheter er en liten kjøretur unna Nord-Norges hovedstad. 

Skjelnan bolig

Skjelnan Boligfelt kombinerer det beste av to verdener. Boligfeltet er lokalisert midt i et attraktivt friluftsområde, samtidig som du har alle nødvendige fasiliteter i umiddelbar nærhet. Området har utmerket mulighet for turaktiviteter, blant annet lysløype, skiløyper og alpinanlegg.

Tilrettelegging for barnefamilier er viktig på Skjelnan. Bare i byggetrinn 1 planlegges det stor kvartalslekeplass, pluss to mindre nærlekeplasser. 

Det er kort veg til helsestasjon og tannlege. I tillegg til butikk, bensinstasjon, kiosk og spisested.

Nærmiljø

Kort avstand til offentlig transport
Buss 4 min gangavstand

Skoler
Skjelnan Skole
Krokelvdalen skole
Kroken skole
Lunheim skole
Tromsdalen skole
Tromstun skole

Barnehager
Skjelnan kommunale barnehage
Steinberget barnehage
Kroken kommunale barnehage