fbpx

Salgsstart 14. mai 24:

Skarshaugveien Vest

Tomtevisning 13. mai 24

Velkommen til tomtevisning mandag 13. mai kl. 17-19.00

Tomtevisning 13. mai

Velkommen til tomtevisning mandag 13. mai kl. 17-19.00

Oppdag ditt perfekte familiehjem

Vi er glade for å introdusere vårt nyeste byggetrinn på Skjelnan – Skarshaugvegen Vest.

Kun 13-minutters kjøretur fra Tromsø sentrum, tilbyr vi nå 18 boliger av gjennomgående høy standard og med effektiv plassutnyttelse, og hver med meget gode solforhold, fantastisk utsikt over hav, fjell og Tromsøya.

Boligene er spesielt designet med tanke på familier, og tilbyr den perfekte blandingen av moderne livsstil og nærhet til naturen.

Det familievennlige livet

Skarshaugvegen Vest vil bestå av en miks av eneboliger, tomannsboliger og villaleiligheter. Så her er det noe for enhver smak, fra småbarnsfamilier på jakt etter mer plass, til familier med større barn, og ikke minst eldre som ønsker en lettere hverdag, uten å måtte flytte i blokk. Eller kanskje for å komme tettere på barn og barnebarn i området?

Området utvikles med trygge, barnevennlige uteområder og lekeplasser hvor barna kan leke og utforske i et sikkert miljø. Hvert hjem er nøye plassert for å fremme en følelse av privatlivet og tilgjengelighet, slik at din familie kan nyte både egentid og samhørighet.

Sjekk ut vår boligvelger

Finn din bolig

Byggetrinn 2 Skarshaugvegen Vest består av totalt 18 boligenheter med en miks av eneboliger, to-mannsboliger og leiligheter på separate og delte tomter.

Boligene har 3 og 4 soverom, med muligheter for tilvalg og tilpasninger slik at du får akkurat den boligen som passer for deg.

Salgsinformasjon

Prospekt Skarshaugveien Vest

Her kan du laste ned prospektet. Du kan også trykke på “Meld interesse» og fylle ut skjema.

Praktisk plassert for alt du trenger

Bo i et område hvor dagligdagen forenkles med alt du trenger innen rekkevidde. Barnehage, skole, fritidsaktiviteter og dagligvarebutikk er rett i nærheten, noe som gjør hverdagen enklere og mer praktisk. I tillegg sørger gode bussforbindelser for at du enkelt kan komme deg dit du skal, enten det er til jobb, skole eller fritidsaktiviteter.

Utendørs eventyr venter

Ta inn naturen med direkte tilgang til velholdte tur- og langrennsløyper rett fra dørstokken. Enten du er en ivrig turgåer eller en entusiastisk langrennsløper, tilbyr det naturlige landskapet og lysløypen like bak, uendelige muligheter for utforskning og rekreasjon. I tillegg gir skianlegget i Tromsø Alpinpark perfekte bakker for både nybegynnere og erfarne skiløpere, noe som gjør vintersport praktisk tilgjengelig for alle.

Folk på slalåm og ski

Enestående boforhold

Boligene er bygget til de høyeste standarder for komfort og effektivitet, og tilbyr en livsstil av kvalitet og bekvemmelighet. Hvert hjem er designet for å maksimere både plass og energieffektivitet, noe som sikrer et bærekraftig og komfortabelt bo-miljø. I tillegg kvalifiserer boligene til grønt boliglån, noe som gir deg tilgang til de beste lånebetingelsene. Dette er en unik mulighet til å investere i et miljøvennlig hjem som også støtter din økonomi.

Sikre ditt families fremtidige hjem nå!

Ikke gå glipp av muligheten til å sikre ditt nye hjem i dette attraktive boligprosjektet, ideelt for de som verdsetter et familievennlig liv med alle nødvendige fasiliteter i nærheten og en sterk forbindelse til naturen, er disse hjemmene designet for å forbedre din livsopplevelse og gi alt din familie trenger for å trives.

Uteområde

Salgsinformasjon

Prospekt Skarshaugveien Vest

Her kan du laste ned prospektet. Du kan også trykke på “Meld interesse» og fylle ut skjema.

Grønt lån

Boligene bygges som energieffektive boliger, og vil som utgangspunkt kunne oppnå energiklasse A eller B.

Boligene i Skarshaugvegen Vest bygges som energieffektive boliger, og vil som utgangspunkt kunne energiklasse A eller B. Det gir både lavere strømforbruk og driftskostnader for deg som boligeier, og vil kunne kvalifisere til ekstra gunstig finansiering med Grønt Boliglån. Vær oppmerksom på at energiklassen vil kreve en egen energiattest for den enkelte bolig. Energiattest er inkludert, men energiklassen kan ikke garanteres i forkant, og de ulike boligene vil kunne få ulike klasser avhengig av beliggenhet, størrelse på vindusflater etc.

Her kan du leve

Bildegalleri